Styrelsen informerar: cykelförråd och skyddsrum

Med hänsyn till rådande omständigheter behöver vi frigöra utrymme i källaren för att kunna iordningställa skyddsrummet om det olyckligtvis skulle behöva nyttjas. Detta ligger i alla boendes intresse och vet man med sig att man har en cykel som man inte använder finns nu ett ypperligt tillfälle att få hjälp med bortforsling.

Styrelsen har nu tömt cykelförrådet på cyklar med tomma märklappar som tycks sakna ägare och ställt dessa utomhus utanför förrådet.

Dessa kommer forslas bort söndagen den 13:e mars så har man missat att ta bort märklappen/ eller fylla i den, så finns nu möjligheten att ta en extra titt att din cykel inte står där.

Vi har även frigjort ett utrymme i cykelförrådet som i dagsläget står tomt. Dit ska vi flytta vårt skyddsförråd så vi vädjar till alla boende att lämna detta utrymme tomt.

Trots utrensning av cyklar är det fortfarande väldigt trångt i cykelförrådet och för att alla ska få möjlighet att nyttja detta gemensamma utrymme förslår vi att man får ha en cykel per boende i förrådet.

Styrelsen tittar på alternativa lösningar till att skapa fler cykelställ i området.

//

Styrelsen